אוכל טעים ופשוט שמתאים לעולם המודרני

0
1813
קרדיט unsplash

המטבחים של העולם המודרני והצורה שאנו אוכלים בה החלה להשתנות בשנים האחרונות, עולם הבישולים הארוכים לאט לאט מסתיים, נהיינו אנשים מידיים יותר שרוצים כאן ועכשיו.

שאנחנו רוצים להכין אוכל שמתאים למשפחה שלנו וגם לעצמנו בזמן הקצוב שנשאר לנו בערב שהגענו כדי להיעזר במתכונים פשוטים, יפים וטעימים שמתאימים למבוגרים או צעירים, בסופו של דבר הכנת אוכל זה לא בטיול שאנחנו עושים אצל אגם קומו וכל אחד יכול להכין.

אז איזה אוכל טעים אפשר להכין ובקלות ?

יש כמה אופציות פשוטות במיוחד שיכולות להיות גם יפות לאינסטגרם וגם טעימות לפה.

נלך ראשית למתכון הראשון והכי קל – פסטה עם בזיליקום, פסטו, שמן זית ושום.

השילוב הייחודי של הפסטה עם הצבעים הירוקים, הנגיעות של השום יוצרת מארג טעמים פשוט מעולה שכל אחד אוהב לאכול.

מה צריך בשביל להכין ?

שקית פסטה אוסם מה שבא לכם.

5 שיני שום קצוצות.

4 כפות פסטו.

20 עלי בזילקום קצוצות.

שמן זית, מלח ופלפל.

איך מכינים.

  1. נבשל את הפסטה כ-10 דקות, נסנן אותה ונקרר, נערב עם 2 כפות שמן זית.
  2. במחבת על אש בינונית נמוכה נשים את השום ונטגן כ-2 דקות, נוסף 5 כפות שמן זית מלח, פלפל ו5 כפות מים.
  3. נערבב היטב ונוסף את הפסטו, נוסיף את הפסטה, נבשל כ-3 דקות תוך כדי ערבוב, נתקן טעמי מלח פלפל.

כנפים בתנור

אחד המתכונים הטעימים והפשוטים ביותר שיש להכנה זה כנפיים בתנור 

קל מה שצריך בשביל להכין כנפיים בתנור זה קילו כנפיים נקיות וחתוכות ל-2, 3 כפות פפריקה מתוקה, מלח, פלפל, שמן זית, תבלין לעל האש.

איך מכינים את הכנפיים

נדליק תנור ל-180 מעלות.

נשים בתבנית עם נייר אפייה את הכנפיים, בצד נערבב 4 כפות שמן זית עם הפפריקה, כפית מלח, חצי כפית של פלפל שחור וכפית של תבלין לעל האש.

עם מברשת נתחיל להבריש את הכנפיים היטב ומכל הכיוונים על מנת שהרוטב יספג בהם.

נכניס את הכנפיים מכוסות לבישול של 30 דקות, לאחר כ-30 דקות נעלה את הטמפרטורה ל220 ונבשל כעוד 15 דקות לא מכוסים (נערבב קצת לפני).

איזה עוד אופציות יש ?

יש עוד הרבה מתכונים שניתן לחפש ברשת והם קלים להכנה במטבח המודרני, מתכונים שמשלבים כל מה שקשור לדפי אורז, נקניקיות פרגית שלאחרונה נהיו מאוד פופלאריות בקרב ילדים.

יש כמה כללי אצבע שחשוב לזכור לפני שאנחו רוצים להכין אוכל טעים ומהיר.

  1. רצוי להשתמש בשמן זית שמשדרג טעמים ועוזר לבישול בעיקר בדגים ובסוגים מסוימים של עוף.
  2. בשר בדרך כלל דורש בישול יותר ארוך וגם פחות בריא ברוב המקרים.
  3. כדי להכין מראש את האוכל שאנחנו רוצים יום לפני במקרר, אוכל שמופשר בצורה טובה יתבשל בצורה מהירה יותר וכמו כן גם יהיה טעים יותר.

מאחלים לכם ארוחות מהירות, טעימות ויפות 🙂

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here